Isännöitsijätoimisto Westerstråhle logo

Westerstråhle & Co on pieni isännöitsijätoimisto suurilla sydämillä.

Kahvikuppi isännöitsijän pöydällä

Tarinamme

1950-luvun alussa laivanrakennuksen diplomi-insinööri Henrik Westerstråhle työskenteli Helsingissä Katajanokan telakalla. Hänen äidillään oli osake As Oy Fridborgissa Luotsikatu 3:ssa. Henrik edusti äitiään taloyhtiön kokouksissa. Keväällä 1952 erään yhtiökokouksen jälkeen hänen asuntonsa ovelle toimitettiin yhtiön paperit saatesanoilla ”Hoida, jos kerran osaat.” Niin Henrik aloitti oto-isännöitsijänä.

Henrik joutui asioimaan isännöintiasioissa Kiinteistöliitossa ja vuonna 1959 hänet kutsuttiin sinne töihin Suomen Talokeskuksen isännöintiosaston päälliköksi. Samassa paikassa työskenteli isännöitsijänä myös Martti Toivonen, jonka kanssa Henrik ystävystyi. Kaverukset päättivät perustaa yhteisen kommandiittiyhtiön keväällä 1973. Yhtiön nimeksi tuli Westerstråhle & Toivonen Ky.

Vuonna 1981 Toivonen joutui jättäytymään yritystoiminnasta sivuun. Edellisen vuoden huhtikuussa oli yhtiön palvelukseen tullut Harry Westerstråhle, ja näin nimeksi muotoutui Westerstråhle & Co. Henrik jäi eläkkeelle vuonna 1987. Harry Westerstråhle jäi ansaitulle eläkkeelle lokakuussa 2015. Yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Olli Väistö, kunnioittaen yrityksen historiaa ja perinteitä.

Kaikki nämä vuodet toimintaamme on viitoittanut halu palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista. Olemme panostaneet laatuun, koska se on ollut asiakkainamme olleiden taloyhtiöiden toive ja useimmiten myös vaatimus.

Useat isännöimämme talot ovat vanhoja Helsinkiläisiä arvokiinteistöjä. Niiden hoitaminen ja osakkeenomistajien edunvalvonta, heidän omaisuudestaan huolehtiminen vaatii asiantuntemusta ja neuvokkuutta. Työn haasteellisuus on tehnyt työstämme myös mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Visiomme

Olemme pääkaupunkiseudun arvostetuin ja halutuin erityisesti vanhoihin kiinteistöihin erikoistunut isännöitsijätoimisto, joka tunnetaan kokonaisvaltaisesta, asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta sekä tiedetään hyväksi työnantajaksi.

Missiomme

Tehtävämme on saada asiakas tuntemaan olonsa turvalliseksi, koska hän tietää, että kiinteistön asioita hoidetaan suurella sydämellä, asiantuntevasti ja hyvin.

Arvomme

ASIAKKAAN HYVINVOINTI

Pidämme huolta asiakkaistamme ja olemme ylpeitä hyvästä ja joustavasta palvelustamme. Ymmärrämme, että heidän hyvinvoinnillaan on suora yhteys maineeseemme.

AMMATTIYLPEYS

Arvostamme omaa ja kumppaneidemme osaamista. Ammattitaito, asiantuntemus ja osaaminen syntyvät kokemuksesta.

KANNATTAVUUS

Tiedostamme, että tuloksellisuus vaatii sujuvia prosesseja ja laatua kaikessa tekemisessämme.

REHELLISYYS

Olemme riippumaton ja itsenäinen. Toimimme reilusti ja läpinäkyvästi.

HUOLENPITO

Pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja arvostamme ja tuemme toisiamme.