Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Saunapaloja voidaan estää yksinkertaisella kikalla

Julkaistu: 15.6.2024

Saunapaloja on viime vuosina tapahtunut Suomessa noin 200–300 vuodessa. Lähtökohtaisesti saunassa ei tule säilyttää mitään tavaraa ja kiuasta tulee käyttää vain saunomiseen.

Artikkeli Saunapaloja voidaan estää yksinkertaisella kikalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kesähelteillä monessa asunnossa on tukalan kuuma – mikä avuksi?

Julkaistu: 5.6.2024

Suomessa on meneillään ennätysmäinen hellejakso. Lomalaiset kiittävät ja nauttivat, mutta moni taloyhtiössä asuva tuskailee päivästä toiseen jatkuvan kuumuuden kanssa, joka pahimmillaan vie voimat.

Artikkeli Kesähelteillä monessa asunnossa on tukalan kuuma – mikä avuksi? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Suomen taloyhtiömalli on EU:ssa kummajainen – tietoisuutta nostettava

Julkaistu: 29.5.2024

Euroopan parlamenttivaalit käydään kesäkuun alussa. Isännöintiliitto toivoo, että tulevalla parlamenttikaudella Suomen taloyhtiömalli noteerataan EU:ssa, jolloin myös taloyhtiöt pääsisivät hyödyntämään paremmin mahdollisia EU:n vihreän siirtymän rahoitusmalleja.

Artikkeli Suomen taloyhtiömalli on EU:ssa kummajainen – tietoisuutta nostettava julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lyhytaikaisen vuokrauksen ongelmat eivät ole marginaali-ilmiö – kuormittavat taloyhtiön hallitusta ja isännöintiä

Julkaistu: 27.5.2024

Isännöintiliiton tuore tutkimusdata osoittaa, että lyhytaikaisen vuokrauksen ongelmat taloyhtiöissä ovat varsin yleinen ja laajalle levinnyt ilmiö. Samaan aikaan kuitenkin taloyhtiöiden mahdollisuudet puuttua lyhytaikaisen vuokrauksen ongelmiin puuttuvat, ja tähän tarvittaisiin selkeytystä ja työkaluja lain tasolla.

Artikkeli Lyhytaikaisen vuokrauksen ongelmat eivät ole marginaali-ilmiö – kuormittavat taloyhtiön hallitusta ja isännöintiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Varkaita kiinnostavat erityisesti sähköpyörät – helppo kohde nostaa riskiä huomattavasti

Julkaistu: 23.5.2024

Taloyhtiön pyörävarastot ja kellarit kiinnostavat varkaita varsinkin kesällä. Pyörävarkauksien määrä tuplaantuu kevät – ja kesäkuukausina.

Artikkeli Varkaita kiinnostavat erityisesti sähköpyörät – helppo kohde nostaa riskiä huomattavasti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiöt eivät toimi tyhjiössä- Isännöintiliiton Putkiremonttibarometri kertoo karua kieltään väestöä menettävistä alueista

Julkaistu: 14.5.2024

Alueellinen väestönkehitys heijastuu taloyhtiöiden mahdollisuuksiin toteuttaa ja rahoittaa putkiremonttejaan, osoittaa Isännöintiliiton Putkiremonttibarometri 2024.

Artikkeli Taloyhtiöt eivät toimi tyhjiössä- Isännöintiliiton Putkiremonttibarometri kertoo karua kieltään väestöä menettävistä alueista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöinnin eettinen neuvosto on antanut ensimmäisen lausuntonsa – isännöintiyritykselle huomautus

Julkaistu: 29.4.2024

Vuoden 2024 alussa Keskuskauppakamarin yhteyteen perustettu Isännöinnin eettinen neuvosto on antanut 15.4.2024 ensimmäisen lausuntonsa

Artikkeli Isännöinnin eettinen neuvosto on antanut ensimmäisen lausuntonsa – isännöintiyritykselle huomautus julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole vain taantuvien alueiden ongelma – uhka lipuu myös kasvukeskuksiin

Julkaistu: 26.4.2024

Kauppalehti uutisoi maanantaina 22.4. keravalaisesta taloyhtiöstä, joka oli jättänyt konkurssihakemuksen. Taloyhtiöiden mahdolliset konkurssit eivät ole vain syrjäseutujen ongelma vaan ongelmiin voi ajautua myös pääkaupunkiseudulla.

Artikkeli Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole vain taantuvien alueiden ongelma – uhka lipuu myös kasvukeskuksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin

Julkaistu: 12.4.2024

Ostajan on hyvä perehtyä ostettavan uudiskohteen talouteen huolella ennen ostopäätöksen tekoa. Taloussuunnitelmasta on hyvä katsoa, minkälaisia kuluja taloyhtiölle on laskettu, mihin perustuen ja milloin laskelma on laadittu.

Artikkeli Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Osallistu taloyhtiön yhtiökokoukseen tai muut päättävät omaisuudestasi

Julkaistu: 26.3.2024

Parhaillaan on käynnissä taloyhtiöiden yhtiökokoussesonki. Kokouksissa käydään läpi muun muassa edellisen tilikauden tilinpäätös ja vahvistetaan seuraavan kauden budjetti ja vastikkeet.

Artikkeli Osallistu taloyhtiön yhtiökokoukseen tai muut päättävät omaisuudestasi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Juhannuksen aukioloajat

Julkaistu: 22.6.2021

Isännöitsijätoimisto Westerstråhle toivottaa kaikille iloista juhannusta! Toimistomme on avoinna torstaina 24.6. kello 08.30-12.00 välisenä aikana. Perjantaina 25.6. toimistomme on suljettu.

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2020

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: 23.12.2020 toimistomme on suljettu.uudenvuodenaatto 31.12.2020 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma