Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen

Julkaistu: 15.11.2019

Hallituksen EU-direktiiviä tiukempi lakiluonnos sähköautojen latausmahdollisuuksista voi pahimmillaan johtaa siihen, että taloyhtiöt jättävät tärkeät korjaukset kustannussyistä tekemättä. Ehdotus ei myöskään ota riittävästi huomioon alueellisia eroja.

Artikkeli Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti

Julkaistu: 6.11.2019

Taloyhtiön yleisavaimen säilytys kannattaa ulkoistaa huoltoyhtiölle tai lukkoliikkeelle. Jos hallitus kuitenkin haluaa säilyttää avainta itse, täytyy noudattaa erityistä huolellisuutta ja tarkistaa vakuutukset.

Artikkeli Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle

Julkaistu: 1.11.2019

Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin.

Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle

Julkaistu: 1.11.2019

Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin.

Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Suomen parhaaksi taloyhtiöksi on valittu vantaalainen As Oy Säästöpyrstö

Julkaistu: 2.10.2019

Suomen parhaaksi taloyhtiöksi on tänään valittu As Oy Säästöpyrstö, joka erottui edukseen muun muassa selkeällä tulevaisuuden tavoitteella ja visiolla: yhtiö haluaa olla yksi Vantaan arvostetuimmista taloyhtiöistä vuonna 2028.

Artikkeli Suomen parhaaksi taloyhtiöksi on valittu vantaalainen As Oy Säästöpyrstö julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin

Julkaistu: 24.9.2019

Omaa asuntoa voi sisustaa ja pintaremontoida ihan miten haluaa, mutta isommissa ehostuksissa täytyy muistaa muutama asia. Tämä viiden kohdan muistilista varmistaa, että remontti sujuu oikein.

Artikkeli Viisi vinkkiä osakkaan remonttiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kuukauden kysymys: Saako osakas nähdä taloyhtiön tutkimusraportit?

Julkaistu: 9.9.2019

Onko osakkaalla oikeus saada taloyhtiön tilaamat kuntotarkastusraportit nähtäväkseen?

Artikkeli Kuukauden kysymys: Saako osakas nähdä taloyhtiön tutkimusraportit? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Osakehuoneistorekisteriin siirtymistä voi odotella rauhassa

Julkaistu: 5.9.2019

Isännöintipalvelujen piirissä olevat taloyhtiöt voivat odotella rauhassa siirtymistä osakehuoneistorekisteriin. Käytännössä siirto tapahtunee vuoden 2020 lopussa.

Artikkeli Osakehuoneistorekisteriin siirtymistä voi odotella rauhassa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Näin järjestyssäännöt päivitetään tähän päivään

Julkaistu: 3.9.2019

Järjestyssäännöt ovat suositus siitä, miten talossa edetään. Laki ei edellytä, että taloyhtiöllä on järjestyssäännöt. Joistakin perusasioista, kuten yörauhasta, on kuitenkin hyvä olla mustaa valkoisella.

Artikkeli Näin järjestyssäännöt päivitetään tähän päivään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita

Julkaistu: 23.7.2019

Jotta taloyhtiöasuminen on mukavaa, sujuvaa ja turvallista, tarvitsevat asukkaat asumisen taitoja. Uusavuttomuus voi johtaa pieniin harmeihin, riitoihin, rahanmenoon tai jopa vakaviin vaaratilanteisiin.

Artikkeli Asumisen taidot monella hukassa – voi aiheuttaa jopa vaaratilanteita julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma