Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa omilleen?

Julkaistu: 13.7.2020

Loppukesällä ja alkusyksyllä moni taloyhtiö saa uusia asukkaita, kun nuoret muuttavat opiskelemaan. Kotitalo kokosi vinkit, joilla etenkin ensi kertaa omilleen muuttavat selviävät asuntonäytöistä, muuttoilmoituksista ja rahapulasta.

Artikkeli Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa omilleen? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta 

Julkaistu: 9.7.2020

Taloyhtiöiden energiatehokkuutta voisi olla mahdollista parantaa peruskorjausten valtiontakauksen avulla, esittää Isännöintiliitto. Jotta valtiontakaus oikeasti helpottaisi taloyhtiöitä korjausten aloittamisessa, täytyy takauslainajärjestelmää kehittää monin tavoin. 

Artikkeli Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla

Julkaistu: 2.7.2020

Isännöintialan maineessa on vanhaa painolastia. Isännöintiliiton mukaan pelkkä imagotyö ei riitä parantamaan isännöinnin mainetta, vaan eri tahojen väliseen yhteistyöhön ja osaamisen kehittämiseen pitää jatkossa panostaa entistä enemmän.

Artikkeli Isännöinnin maineessa on yhä parannettavaa, ja siksi Isännöintiliitto haluaa kehittää alaa nyt monella rintamalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Saako taloyhtön pihalle laittaa trampoliinin? Kesän hauskuuteen liittyy suuria vastuukysymyksiä

Julkaistu: 1.7.2020

Voiko taloyhtiön pihalle laittaa trampoliinin? Vastaus kysymykseen riippuu siitä, mihin trampoliini on ajateltu sijoittaa piha-alueella ja onko kyse yksityisestä vai yhtiön yhteisestä piha-alueesta. Myös trampoliinin mallilla on merkitystä.

Artikkeli Saako taloyhtön pihalle laittaa trampoliinin? Kesän hauskuuteen liittyy suuria vastuukysymyksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Turvallisuus muistettava korjaushankkeissa edelleen, tutustu päivitettyyn ohjeeseen 

Julkaistu: 30.6.2020

Sosiaali- ja terveysministeriö ja ympäristöministeriö laativat keväällä ohjeen koronan keskellä tehtäviin korjaushankkeisiin. Ohje on päivitetty vastaamaan nykytilannetta. Korjaushankkeita voi jo tehdä lähes normaalisti. 

Artikkeli Turvallisuus muistettava korjaushankkeissa edelleen, tutustu päivitettyyn ohjeeseen  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Ilmalämpöpumppua ei voi asentaa taloyhtiöissä omin päin – nämä asiat pitää ottaa huomioon

Julkaistu: 25.6.2020

Kuumina kesäpäivinä kotonakin kaivataan viilennystä. Moni laittaa hankintalistalle ilmalämpöpumpun, mutta taloyhtiössä sen asentaminen ei aina ole aivan yksinkertaista.

Artikkeli Ilmalämpöpumppua ei voi asentaa taloyhtiöissä omin päin – nämä asiat pitää ottaa huomioon julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Yhtiökokouksien pitämistä etäyhteydellä täytyisi helpottaa lakimuutoksella

Julkaistu: 23.6.2020

Isännöintiliiton mukaan asunto-osakeyhtiölaki kaipaa muutosta, jotta taloyhtiöiden yhtiökokouksia voidaan tulevaisuudessa pitää kokonaisuudessaan etäyhteyksien avulla. Isännöintialan ja asumisen digitalisaation vauhdittamiseen tarvitaan myös valtion tukea. 

Artikkeli Yhtiökokouksien pitämistä etäyhteydellä täytyisi helpottaa lakimuutoksella julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto uudesta jätelaista: Kierrättäminen ei saa nostaa asumiskustannuksia kohtuuttomasti

Julkaistu: 8.6.2020

Uuden jätelain myötä monissa taloyhtiöissä täytyy laajentaa jätepisteitä. Jätelain tavoitteet ovat hyvät, mutta kierrättämisestä ei saa sakottaa kohtuuttomilla asumiskustannuksilla.

Artikkeli Isännöintiliitto uudesta jätelaista: Kierrättäminen ei saa nostaa asumiskustannuksia kohtuuttomasti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Asukas, toimi näin, jos naapurin meteli häiritsee

Julkaistu: 4.6.2020

Metelöivistä naapureista on valitettu enemmän korona-aikana, ja ravintoloiden avauduttua häiriöt voivat lisääntyä. Kotona saa elää normaalia elämää ja vähän metelöidäkin, mutta toistuvaa tai jatkuvaa häiriötä ei tarvitse sietää.

Artikkeli Asukas, toimi näin, jos naapurin meteli häiritsee julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Hallituksen lisätalousarviosta vähän iloa taloyhtiöille – energiatehokkuuden edistämiseen tarvitaan lisää pitkäjänteisyyttä

Julkaistu: 3.6.2020

Isännöintiliiton mukaan lisätalousarvioesityksen anti taloyhtiöille ja energiatehokkuuden edistämiselle jäi puutteelliseksi. Energia-avustusten jatkumisesta pitää kertoa selvästi ja kannustaa taloyhtiöitä energiaremontteihin pitkäjänteisemmin. Myös korjaushankkeiden edistäminen loistaa poissaolollaan.

Artikkeli Hallituksen lisätalousarviosta vähän iloa taloyhtiöille – energiatehokkuuden edistämiseen tarvitaan lisää pitkäjänteisyyttä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2019

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: viikolla 52 toimistomme on suljettuuudenvuodenaatto 31.12.2019 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma