Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Mihin taloyhtiön taloudessa kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023?

Julkaistu: 25.11.2022

Monessa taloyhtiössä pohditaan parhaillaan vuoden 2023 taloutta. Yhtiöiden kustannukset ovat viime aikoina nousseet erityisesti energian rajun hinnannousun myötä. Isännöintiliitto on koonnut listan tarkistettavista ja taloyhtiön talouden suunnittelussa huomioitavista asioista, joilla voi olla merkittäviä taloudellisia vaikutuksia taloyhtiöille.

Artikkeli Mihin taloyhtiön taloudessa kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Rahoitusvastikkeet rajussa nousussa uudiskohteissa – Katso esimerkkilaskelma!

Julkaistu: 10.11.2022

Koronnousu ja inflaatio nostavat nyt monen uudiskohteen kustannuksia rajusti. Taustalla on taloyhtiölainojen runsas käyttö uudiskohteiden rahoittamisessa 2010-luvulla sekä tonttivuokrat, joiden indeksikorotukset osuvat monen taloyhtiön kassaan nyt ensi kertaa kunnolla. Isännöintiliiton tekemässä esimerkkilaskelmassa 50-neliöisen, runsaasti taloyhtiölainaa hyödyntäen hankitun uudisasunnon vastike nousee jopa yli tuhannella eurolla kuukaudessa.

Artikkeli Rahoitusvastikkeet rajussa nousussa uudiskohteissa – Katso esimerkkilaskelma! julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Valtion avustusrahaa tarjolla taloyhtiöille historiallisen paljon

Julkaistu: 3.11.2022

Energiakriisin keskellä on hyvä hetki miettiä myös pidemmän aikavälin energiaremontti- ja muita korjaustarpeita taloyhtiöissä. Valtion avustusrahaa korjausten tekoon on ollut tänä vuonna tarjolla historiallisen paljon, ja myös ensi vuonna korjausavustuksiin käytettävissä on tämän hetken tietojen mukaan lähes 27 miljoonaa sekä energia-avustuksiin 69 ja latausinfra-avustuksiin 10 miljoonaa euroa. ARA, Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto kannustavat taloyhtiöitä hyödyntämään tilaisuutta. Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto peräänkuuluttavat myös laajempaa yhteiskunnallista keskustelua taloyhtiöistä, jotka eivät kykene korjaustoimia toteuttamaan.

Artikkeli Valtion avustusrahaa tarjolla taloyhtiöille historiallisen paljon julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöitsijä: tarkista nämä asiat sähkökatkojen varalta

Julkaistu: 27.10.2022

Nämä asiat jokaisen isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kannattaa tarkistaa sähkökatkoihin varautumisessa.

Artikkeli Isännöitsijä: tarkista nämä asiat sähkökatkojen varalta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Miten varautua sähkökatkoihin? Nämä asiat jokaisen Suomessa asuvan pitää tehdä tänä syksynä

Julkaistu: 27.10.2022

Energiakriisi vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään tänä syksynä. Millä keinoin voimme pyrkiä välttämään sähkökatkoja ja varautua niihin?

Artikkeli Miten varautua sähkökatkoihin? Nämä asiat jokaisen Suomessa asuvan pitää tehdä tänä syksynä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Miten varautua sähkökatkoihin? Nämä asiat jokaisen Suomessa asuvan pitää tehdä tänä syksynä

Julkaistu: 27.10.2022

Energiakriisi vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään tänä syksynä. Millä keinoin voimme pyrkiä välttämään sähkökatkoja ja varautua niihin?

Artikkeli Miten varautua sähkökatkoihin? Nämä asiat jokaisen Suomessa asuvan pitää tehdä tänä syksynä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Suuret asuinrakennukset astetta energiatehokkaammiksi – vinkit kiinteistöammattilaisille 

Julkaistu: 13.10.2022

Suurten asuinrakennusten – kerros- ja rivitalojen – energiankulutusta on mahdollista vähentää oikeilla säädöillä ja asetuksilla.  Avainasemassa ovat tarpeenmukainen ja oikein säädetty lämmitys, ilmanvaihto, valaistus, vedenkäyttö, jäähdytys ja sähkölämmitykset. Opasta, kannusta ja osallista myös talon asukkaita energiansäästöön. 

Artikkeli Suuret asuinrakennukset astetta energiatehokkaammiksi – vinkit kiinteistöammattilaisille  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto haastaa koko alan mukaan Astetta alemmas -kampanjaan

Julkaistu: 10.10.2022

Isännöintiliitto haastaa kaikki taloyhtiöt ja isännöintialan toimijat mukaan valtakunnalliseen Astetta alemmas -kampanjaan. Energiansäästöllä voidaan sekä pienentää taloyhtiön lämmitys- ja sähkölaskua että pyrkiä välttämään koko Suomea uhkaavat sähkökatkot.

Artikkeli Isännöintiliitto haastaa koko alan mukaan Astetta alemmas -kampanjaan julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto haastaa kaikki isännöintialan toimijat ja taloyhtiöt tekemään energiatekoja – ”Nyt on kreivin aika laskea lämpötilaa”

Julkaistu: 10.10.2022

Isännöintiliitto haastaa kaikki isännöintialan toimijat ja taloyhtiöt tekemään energiatekoja osana valtakunnallista Astetta alemmas -kampanjaa. Säästämällä energiaa voidaan pyrkiä välttämään sähkökatkot lämmityskaudella. Energiakriisi kirittää taloyhtiöitä myös pidemmän aikavälin energiaremontteihin.

Artikkeli Isännöintiliitto haastaa kaikki isännöintialan toimijat ja taloyhtiöt tekemään energiatekoja – ”Nyt on kreivin aika laskea lämpötilaa” julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Lehtikeli vai ensilumi? Listasimme taloyhtiön pihan syystoimet

Julkaistu: 6.10.2022

Ilmatieteen laitos uutisoi viime viikolla ensilumen jo sataneen Kainuussa. Syksyn ulkotöiden muistilistalla taloyhtiössä on muun muassa puhdistaa rännit lehdistä, tarkistaa leikkipaikat, puiden kunto ja valaistus sekä valmistautua lumentuloon.

Artikkeli Lehtikeli vai ensilumi? Listasimme taloyhtiön pihan syystoimet julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Juhannuksen aukioloajat

Julkaistu: 22.6.2021

Isännöitsijätoimisto Westerstråhle toivottaa kaikille iloista juhannusta! Toimistomme on avoinna torstaina 24.6. kello 08.30-12.00 välisenä aikana. Perjantaina 25.6. toimistomme on suljettu.

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2020

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: 23.12.2020 toimistomme on suljettu.uudenvuodenaatto 31.12.2020 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma