Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Hallituksen lisätalousarviosta vähän iloa taloyhtiöille – energiatehokkuuden edistämiseen tarvitaan lisää pitkäjänteisyyttä

Julkaistu: 3.6.2020

Isännöintiliiton mukaan lisätalousarvioesityksen anti taloyhtiöille ja energiatehokkuuden edistämiselle jäi puutteelliseksi. Energia-avustusten jatkumisesta pitää kertoa selvästi ja kannustaa taloyhtiöitä energiaremontteihin pitkäjänteisemmin. Myös korjaushankkeiden edistäminen loistaa poissaolollaan.

Artikkeli Hallituksen lisätalousarviosta vähän iloa taloyhtiöille – energiatehokkuuden edistämiseen tarvitaan lisää pitkäjänteisyyttä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Ilmanvaihdon suodattimien vaihtoa ei saa unohtaa korona-aikanakaan 

Julkaistu: 27.5.2020

Ilmansuodattimien vaihtaminen on välttämätön toimenpide, joka on syytä tehdä taloyhtiöissä myös koronaepidemian aikana, THL muistuttaa. 

Artikkeli Ilmanvaihdon suodattimien vaihtoa ei saa unohtaa korona-aikanakaan  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Yhtiökokouksien pitämisestä paljon kyselyitä – näin ne pidetään turvallisina

Julkaistu: 7.5.2020

Korona-kevät on sekoittanut taloyhtiöiden kokousten pitämistä. Nyt monessa yhtiöissä halutaan taas pitää yhtiökokous perinteiseen tapaan paikan päällä, kun Suomen hallitus kertoi rajoitusten lieventämisestä 1.6. alkaen. Kokousjärjestelyissä pitää kuitenkin edelleen huomioida osakkaiden ja isännöitsijöiden turvallisuus.

Artikkeli Yhtiökokouksien pitämisestä paljon kyselyitä – näin ne pidetään turvallisina julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kokousten etäosallistumista kannattaa edelleen suosia, vaikka rajoituksia lievennetään

Julkaistu: 5.5.2020

Isännöintiliitto suosittelee, että taloyhtiöt hyödyntävät yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pitämisessä edelleen etäosallistumista koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten asteittaisesta purkamisesta huolimatta. Suomen hallitus linjasi maanantaina, että 1.6. alkaen…

Artikkeli Kokousten etäosallistumista kannattaa edelleen suosia, vaikka rajoituksia lievennetään julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kevät tuo parvekkeille elämää – myös grillaus on sallittua

Julkaistu: 28.4.2020

Vappu on monelle perinteinen grillikauden avaus. Parvekegrillaus kuumentaa toisinaan myös tunteita, mutta sitä ei voi kieltää kokonaan taloyhtiössäkään.

Artikkeli Kevät tuo parvekkeille elämää – myös grillaus on sallittua julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Yhtiökokousten takaraja siirtyy koronaepidemian ajaksi

Julkaistu: 17.4.2020

Hallitus on antanut lakimuutosehdotuksen, joka mahdollistaa kevään yhtiökokousten lykkäämisen. Määräaikainen lakimuutos mahdollistaa yhtiökokousten järjestämisen poikkeusoloissa turvallisesti.

Artikkeli Yhtiökokousten takaraja siirtyy koronaepidemian ajaksi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kotitalo: Korona kärjistää ongelmia, yhteydenotot isännöintiin lisääntyneet

Julkaistu: 16.4.2020

Sosiaaliset ongelmat taloyhtiöissä ovat lisääntyneet korona-aikana. Isännöintiin otetaan herkästi yhteyttä, jos naapuri häiritsee, vaikka monesti tilanteet eivät kuulu sen vastuulle.

Artikkeli Kotitalo: Korona kärjistää ongelmia, yhteydenotot isännöintiin lisääntyneet julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Korjaushanke koronan keskellä? Uusi ohje kertoo miten toimia

Julkaistu: 15.4.2020

Sosiaali- ja terveysministeriö ja ympäristöministeriö ovat laatineet ohjeet siitä, mitä täytyy ottaa huomioon korjaushankkeissa koronavirustilanteen aikana. Myös Isännöintiliitto oli mukana ohjeen valmistelussa.

Artikkeli Korjaushanke koronan keskellä? Uusi ohje kertoo miten toimia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kotitalo: Näin korona vaikuttaa taloyhtiöiden remontteihin

Julkaistu: 14.4.2020

Koronaepidemia mietityttää taloyhtiöissä: kannattaako nyt ryhtyä remonttiin vai onko hankkeita syytä lykätä, tai jopa pysäyttää alkavat hankkeet? Kotitalo pyysi ammattilaisia arvioimaan tilannetta.

Artikkeli Kotitalo: Näin korona vaikuttaa taloyhtiöiden remontteihin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Korjausrakentamista pitää tukea kauaskantoisesti myös kriisissä

Julkaistu: 9.4.2020

Taloyhtiöiden korjausrakentaminen täytyy pitää käynnissä koronaepidemiasta huolimatta. Akuuttien kriisitoimenpiteiden lisäksi nyt on tärkeää edistää myös kauaskantoisia tukitoimia, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva. 

Artikkeli Korjausrakentamista pitää tukea kauaskantoisesti myös kriisissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2019

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: viikolla 52 toimistomme on suljettuuudenvuodenaatto 31.12.2019 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma