Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Näin järjestät onnistuneet talkoot

Julkaistu: 25.5.2022

Tänä keväänä taloyhtiöissä päästään taas järjestämään kunnon pihatalkoita ensi kertaa koronavuosien jälkeen. Yhdessä tehden voidaan kohentaa sekä pihaa että talon yhteishenkeä ja säästää samalla yhteistä rahaa. Näillä ohjeilla järjestät onnistuneet talkoot!

Artikkeli Näin järjestät onnistuneet talkoot julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Putkiremonttibarometri: Putkiremontit kallistuvat jopa yli 10 prosenttia

Julkaistu: 4.5.2022

Isännöintiliiton tuoreen Putkiremonttibarometrin mukaan jopa puolet vastaajista näkee putkiremonttien kallistuvan yli 10 prosenttia tulevan vuoden aikana. Barometrin mukaan putkiremonttien teko vasta vesivahinkojen jo ilmettyä on yleistynyt.

Artikkeli Putkiremonttibarometri: Putkiremontit kallistuvat jopa yli 10 prosenttia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Koko isännöintiala kärsii epärehellisistä yksilöistä

Julkaistu: 3.5.2022

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut vankeusrangaistuksiin isännöitsijän ja remonttiyrittäjän, joiden välillä vallitsi säännöllinen lahjontasuhde. Isännöintiliiton toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva on käärmeissään rikollisille, jotka pilaavat myös laajemmin alan mainetta ja vaikeuttavat vastuullisten isännöitsijöiden työtä.

Artikkeli Koko isännöintiala kärsii epärehellisistä yksilöistä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Viisi vinkkiä, joilla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi asumisessa

Julkaistu: 29.4.2022

Reilu neljännes keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä muodostuu asumisesta. Miten kerrostalossa asuva ihminen voi vaikuttaa hiilijalanjälkeensä?

Artikkeli Viisi vinkkiä, joilla voit pienentää omaa hiilijalanjälkeäsi asumisessa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Materiaalikustannusten nousu kirittää taloyhtiöiden remonttipäätöksiä

Julkaistu: 21.4.2022

Kiinteistökustannusten nousu näkyy sekä hoitovastikkeiden nousupaineena että remonttien toteuttamisessa. Isännöintiliiton tekemässä kyselyssä 87% isännöitsijöistä ilmoitti hoitovastikkeiden olevan nousussa. Materiaalikustannusten nousu laittaa painetta nopealle päätöksenteolle yhtiökokouksissa.

Artikkeli Materiaalikustannusten nousu kirittää taloyhtiöiden remonttipäätöksiä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Energiaremontit asialistalla taloyhtiöiden yhtiökokouksissa

Julkaistu: 14.4.2022

Energiaremontit ovat asialistalla monen taloyhtiön yhtiökokouksessa tänä keväänä. Niiden suosio lisääntyy taloyhtiöissä muun muassa energiakustannusten kasvun vuoksi, mutta yhä useammin taustalla vaikuttavat myös asumisen ympäristövaikutukset. Valtio lisäsi viime viikolla ARA:n jakamien energia-avustusten määrää merkittävästi, joten kannustimet remontteihin ovat kunnossa.  

Artikkeli Energiaremontit asialistalla taloyhtiöiden yhtiökokouksissa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Korona muutti taloyhtiöiden yhtiökokouksia pysyvästi

Julkaistu: 5.4.2022

Korona-ajan käytännöt taloyhtiöiden yhtiökokousten pitämisestä hybridikokouksina näyttävät muuttaneen alaa pysyvästi. Isännöintiliiton tekemän kyselyn mukaan 85 % taloyhtiöistä pitää yhtiökokouksen hybridimallilla myös tänä vuonna. Valmistelussa oleva lakimuutos helpottaa etäkokousten järjestämistä.

Artikkeli Korona muutti taloyhtiöiden yhtiökokouksia pysyvästi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiön pelastussuunnitelma on nyt syytä päivittää – Kevään yhtiökokouksessa kannattaa tiedottaa turvallisuusasioista

Julkaistu: 9.3.2022

Taloyhtiön pelastussuunnitelma kannattaa nyt päivittää ja tiedottaa siitä kevään yhtiökokouksessa. Taloyhtiöiden turvallisuusasiat ovat herättäneet viime aikoina huolta asukkaissa, ja isännöintiin on tullut yhteydenottoja väestönsuoja- ja muissa pelastusasioissa.

Artikkeli Taloyhtiön pelastussuunnitelma on nyt syytä päivittää – Kevään yhtiökokouksessa kannattaa tiedottaa turvallisuusasioista julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto: Taloyhtiöille luvassa keppiä energiatehokkuushankkeisiin, valtion porkkanat hukassa

Julkaistu: 19.2.2022

Energiatehokkuuden haasteet kasvavat taloyhtiöissä. Toista kertaa toteutetussa Isännöintiliiton Energiabarometrissa lähes puolet vastaajista näkee, että energia- ja avustuspolitiikan lyhytjänteisyys on merkittävä jarru energiatehokkuushankkeiden päätöksenteolle taloyhtiöissä.

Artikkeli Isännöintiliitto: Taloyhtiöille luvassa keppiä energiatehokkuushankkeisiin, valtion porkkanat hukassa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiöiden lämmityskustannukset yhä nousussa – katkaisevatko uudet energiaratkaisut nousukierteen?

Julkaistu: 17.2.2022

Maalämpö on noussut kiinnostavimmaksi lämmitysmuodoksi taloyhtiöille, selviää Isännöintiliiton Energiabarometrista. Suomessa on nojattu pitkään keskitettyihin lämmitysratkaisuihin eli kaukolämpöön. Nyt käynnissä olevan energiamurroksen myötä siirrytään kohti erilaisia hybridilämmitysratkaisuja, ennakoi toistamiseen toteutettu Energiabarometri. Erityisesti maalämpö koetaan kustannustehokkaaksi ja ekologiseksi.

Artikkeli Taloyhtiöiden lämmityskustannukset yhä nousussa – katkaisevatko uudet energiaratkaisut nousukierteen? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Juhannuksen aukioloajat

Julkaistu: 22.6.2021

Isännöitsijätoimisto Westerstråhle toivottaa kaikille iloista juhannusta! Toimistomme on avoinna torstaina 24.6. kello 08.30-12.00 välisenä aikana. Perjantaina 25.6. toimistomme on suljettu.

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2020

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: 23.12.2020 toimistomme on suljettu.uudenvuodenaatto 31.12.2020 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma