Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Syksyn asuntopolitiikassa taloyhtiön kannattaa olla hereillä 

Julkaistu: 17.8.2023

Eduskunta palaa lomalta syyskuun alussa, jolloin käynnistyy asuntopolitiikan syksy täydellä teholla. Taloyhtiöiden ja asukkaiden näkökulmasta syksyn asialistalla on useita merkittäviä asioita, kuten energia-avustusten kohtalo. Myös suomalaisille merkittävä rakennusten energiatehokkuusdirektiivin uudistaminen etenee EU-tasolla. 

Artikkeli Syksyn asuntopolitiikassa taloyhtiön kannattaa olla hereillä  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kuormapyörät ja yhteiskäyttö ovat osa tulevaisuuden jakamistaloutta taloyhtiöissä

Julkaistu: 31.7.2023

Lauttasaaressa kokeillaan kesän ajan yhteiskäyttöisiä sähköavusteisia kuormapyöriä. Mukana kokeilussa ovat Katajanharjun korttelin asukkaat, jotka voivat varata ja lainata kuormapyöriä helpottamaan arkiliikkumista sekä tavaroiden kuljettamista. Hankkeen tarkoituksena on luoda toimivia toimintamalleja jakamistalouden mahdollisuuksista taloyhtiöissä.

Artikkeli Kuormapyörät ja yhteiskäyttö ovat osa tulevaisuuden jakamistaloutta taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Asuntomessuilla esillä puukerrostalo, joka näyttää mitä tulevaisuuden puurakentaminen voisi olla

Julkaistu: 15.7.2023

Tämän vuoden Asuntomessut järjestetään merellisessä Loviisassa. Asuntomessuilla on tyypillisesti esillä paljon omakotitaloja, mutta on messuilla asunto-osakeyhtiökohteitakin. Ilahduttavaa on, että tänä vuonna kohdekerrostalo sijaitsee keskeisellä paikalla messualueella ja siihen on helppo tutustua.

Artikkeli Asuntomessuilla esillä puukerrostalo, joka näyttää mitä tulevaisuuden puurakentaminen voisi olla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kesä taloyhtiössä – yksi grillaa ja toinen polskuttelee porealtaassa

Julkaistu: 12.7.2023

Kesällä moni viettää paljon aikaa pihalla lämpimästä ilmasta nauttien. Varsinkin pääkaupunkiseudulla, missä rakentaminen on tiivistä ja pihat pieniä, saattaa naapurihenki olla koetuksella. Mikä on sallittua taloyhtiön pihalla ja mikä taas ei kuulu normaaliin elämään?

Artikkeli Kesä taloyhtiössä – yksi grillaa ja toinen polskuttelee porealtaassa julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Koti vuokralle kesäloman ajaksi – Airbnb:n sääntöihin selkeyttä

Julkaistu: 29.6.2023

Suomen eri kaupungeissa on tulkittu Airbnb-majoittamista koskevia ohjeita ja lakeja hyvin eri tavoin. Tähän on haluttu muutosta, jonka vuoksi Suomen suurimmat kaupungit ovat laatinet Airbnb:n tai muun vastaavan alustan kautta tapahtuvaan vuokraustoimintaan uudet säännöt.

Artikkeli Koti vuokralle kesäloman ajaksi – Airbnb:n sääntöihin selkeyttä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Jotta loma ei lopu huonosti – muista suojata asuntosi

Julkaistu: 22.6.2023

Moni suomalainen aloittaa juhannuksena kesälomansa, jolloin koti jää tyhjäksi asukkaiden lähtiessä kesälomareissuilleen. Jo hyvissä ajoin ennen loman aloittamista kannattaa kotiasiat varmistaa kuntoon, jotta lomalla voi olla rennosti ilman murheita. Myös taloyhtiön on hyvä olla hereillä ja muistuttaa asukkaita huolehtimaan koti lomakuntoon.

Artikkeli Jotta loma ei lopu huonosti – muista suojata asuntosi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Millaisia vastikemenot ovat lähivuosina? Esimerkkilaskelmat paljastavat taloyhtiöiden isot erot

Julkaistu: 20.6.2023

Vastikkeiden tulevaisuus näyttää erilaiselta eri taloyhtiöissä. Isännöintiliiton esimerkkilaskelmat näyttävät, miltä vastikkeiden tulevaisuus näyttää erilaisissa tilanteissa olevissa taloyhtiöissä.

Artikkeli Millaisia vastikemenot ovat lähivuosina? Esimerkkilaskelmat paljastavat taloyhtiöiden isot erot julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto: Hallitusohjelma tunnistaa hyvin taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteet

Julkaistu: 19.6.2023

Isännöintiliitto on tyytyväinen siihen, että hallitusohjelmassa pureudutaan taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteisiin monipuolisesti. Asunto-osakeyhtiölaki aiotaan päivittää, taloyhtiöiden puuttumista häiriötilanteisiin ja asuntojen hallintaanottoa helpotetaan, minkä lisäksi alueiden eriytymisen tuomia haasteita ratkotaan ministeriörajat ylittävässä selvitysryhmässä. Miinuksena on valtion korjausavustusten pieneneminen taloyhtiöille.

Artikkeli Isännöintiliitto: Hallitusohjelma tunnistaa hyvin taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteet julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto: Hallitusohjelma tunnistaa hyvin taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteet

Julkaistu: 19.6.2023

Isännöintiliitto on tyytyväinen siihen, että hallitusohjelmassa pureudutaan taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteisiin monipuolisesti. Asunto-osakeyhtiölaki aiotaan päivittää, taloyhtiöiden puuttumista häiriötilanteisiin ja asuntojen hallintaanottoa helpotetaan, minkä lisäksi alueiden eriytymisen tuomia haasteita ratkotaan ministeriörajat ylittävässä selvitysryhmässä. Miinuksena on valtion korjausavustusten pieneneminen taloyhtiöille.

Artikkeli Isännöintiliitto: Hallitusohjelma tunnistaa hyvin taloyhtiöiden tulevaisuuden haasteet julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Ilmalämpöpumpusta haaveilevalla osakkaalla on jo kiire tälle kesälle

Julkaistu: 1.6.2023

Jos ilmalämpöpumpun hankinta tulevalle kesälle on harkinnassa, kannattaa pistää töpinäksi. Isännöintiliitto muistuttaa, että laitteen asentamiseen tarvitaan taloyhtiön lupa ja huolelliset suunnitelmat.

Artikkeli Ilmalämpöpumpusta haaveilevalla osakkaalla on jo kiire tälle kesälle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Juhannuksen aukioloajat

Julkaistu: 22.6.2021

Isännöitsijätoimisto Westerstråhle toivottaa kaikille iloista juhannusta! Toimistomme on avoinna torstaina 24.6. kello 08.30-12.00 välisenä aikana. Perjantaina 25.6. toimistomme on suljettu.

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2020

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: 23.12.2020 toimistomme on suljettu.uudenvuodenaatto 31.12.2020 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma