Uutiset ja tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset sekä Westerstråhle & Co:lta että Isännöintiliitolta.

Isännöintiliiton tiedotteet

Kierrättämisestä ei voi luopua, vaikka jätepisteellä olisi ahdasta

Julkaistu: 24.9.2020

Pirkanmaan ELY-keskus muistuttaa, etteivät taloyhtiöt voi luopua paperin- tai muun lakisääteisen jätteen keräyksestä, vaikka jätepisteellä olisikin ahdasta.

Artikkeli Kierrättämisestä ei voi luopua, vaikka jätepisteellä olisi ahdasta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä

Julkaistu: 16.9.2020

Suomeen iskee syysmyrsky, jonka voimakkuudesta on varoiteltu. Myös taloyhtiöissä kannattaa varautua.

Artikkeli Näin myrskyyn varaudutaan taloyhtiöissä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Suomalaiset eivät ota riskiä asumisensa suhteen – pakolliset vastikkeet maksetaan mahdollisista talousongelmista huolimatta

Julkaistu: 15.9.2020

Osakkaat hoitavat säntillisesti maksuvelvollisuutensa taloyhtiöille. Isännöintiliiton jäsenilleen tekemä laaja kysely osoittaa, että vastikerästit eivät ole lisääntyneet taloyhtiöissä, vaikka korona olisi kiristänyt omaa taloutta.

Artikkeli Suomalaiset eivät ota riskiä asumisensa suhteen – pakolliset vastikkeet maksetaan mahdollisista talousongelmista huolimatta julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

“Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle

Julkaistu: 7.9.2020

Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pridea juhlitaan 7.-13.9. Myös Isännöintiliitto kannattaa ilolla tapahtuman arvoja.

Artikkeli “Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

“Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle

Julkaistu: 7.9.2020

Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pridea juhlitaan 7.-13.9. Myös Isännöintiliitto kannattaa ilolla tapahtuman arvoja.

Artikkeli “Pride ei ole mielipidekysymys” – Myös Isännöintiliitto osoittaa tukensa tapahtumalle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Tikittääkö taloyhtiöissä koronan takia remonttipommi?

Julkaistu: 29.8.2020

Taloyhtiöt voivat pahimmillaan rapistua koronan takia. Epidemia on siirtänyt remonttipäätösten tekemistä tuhansissa taloyhtiöissä hamaan tulevaisuuteen. Seuraukset saattavat olla kallis yllätys osakkaille.

Artikkeli Tikittääkö taloyhtiöissä koronan takia remonttipommi? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Neljäsosa taloyhtiöiden kevään yhtiökokouksista siirrettiin syksyyn − aikaa syyskuun loppuun asti

Julkaistu: 14.8.2020

Neljäsosa taloyhtiöiden kevään yhtiökokouksista siirrettiin syksyyn koronaepidemian takia, paljastaa Isännöintiliiton jäsenilleen tekemä kysely. Yhtiökokousten takaraja on 30.9., ja vastausten perusteella etenkin monilla isoilla taloyhtiöillä on yhtiökokous vielä edessä. 

Artikkeli Neljäsosa taloyhtiöiden kevään yhtiökokouksista siirrettiin syksyyn − aikaa syyskuun loppuun asti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Kevään yhtiökokousten aikaraja umpeutuu syyskuun lopussa – Isännöintiliitto suosittelee kokouksiin etäyhteyksien käyttöä 

Julkaistu: 14.8.2020

Keväällä koronan takia lykätyt taloyhtiöiden yhtiökokoukset tulevat pian ajankohtaisiksi, sillä yhtiökokoukset täytyy pitää 30.9 mennessä. Isännöintiliitto suosittelee edelleen yhtiökokousten pitämistä mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksien avulla. Jos halutaan pitää niin sanottu perinteinen yhtiökokous, täytyy kokouspaikalla huomioida osallistujien terveys noudattamalla viranomaisten ohjeita ja suosituksia.

Artikkeli Kevään yhtiökokousten aikaraja umpeutuu syyskuun lopussa – Isännöintiliitto suosittelee kokouksiin etäyhteyksien käyttöä  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa omilleen?

Julkaistu: 13.7.2020

Loppukesällä ja alkusyksyllä moni taloyhtiö saa uusia asukkaita, kun nuoret muuttavat opiskelemaan. Kotitalo kokosi vinkit, joilla etenkin ensi kertaa omilleen muuttavat selviävät asuntonäytöistä, muuttoilmoituksista ja rahapulasta.

Artikkeli Mitä kaikkea pitää muistaa, kun muuttaa omilleen? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta 

Julkaistu: 9.7.2020

Taloyhtiöiden energiatehokkuutta voisi olla mahdollista parantaa peruskorjausten valtiontakauksen avulla, esittää Isännöintiliitto. Jotta valtiontakaus oikeasti helpottaisi taloyhtiöitä korjausten aloittamisessa, täytyy takauslainajärjestelmää kehittää monin tavoin. 

Artikkeli Taloyhtiöiden energiatehokkuutta pitää parantaa − Isännöintiliitto ehdottaa tähän uutta kannustinta  julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

W & Co uutiset

Joulunajan aukioloajat

Julkaistu: 23.12.2019

Isännöintiyrityksemme on avoinna joulunpyhien ja uudenvuoden aikana seuraavasti: viikolla 52 toimistomme on suljettuuudenvuodenaatto 31.12.2019 klo 8.30 – 13.00 uudenvuodenpäivä 1.1.2020 suljettu loppiainen 6.1.2020 suljettu Taloyhtiön ja isännöinnin verkkosivut palvelevat myös pyhien aikaan. Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi vahinkotapauksissa, ole yhteydessä suoraan huoltoyhtiön päivystykseen. Westerstråhlen henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulua!

Aurinkoista pääsiäistä!

Julkaistu: 29.3.2018

Isännöitsijätoimiston henkilökunta toivottaa kaikille asiakkaillemme hyvää pääsiäistä! Toimistomme on suljettuina 18.4 – 22.4.2019. Palvelemme teitä taas normaalisti tiistaina 23.4.2019.

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 27.9.2017

Isännöimämme Asunto Oy Agricolankulma valittiin Kotitalo-lehden kilpailussa Suomen parhaaksi taloyhtiöksi 2017! Hieno suoritus taloyhtiöltä ja sen osapuolilta, onnea! Suomen paras taloyhtiö 2017: As.oy, jolla on brändi  

Suomen paras taloyhtiö 2017

Julkaistu: 14.9.2017

Kotitalo etsii Suomen parasta taloyhtiötä, ja finalistit on nyt valittu. Kilpailu huipentuu voittajan valintaan Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26.9.2017. Finalistien joukossa myös Isännöitsijätoimisto Westerstråhlen asiakas Asunto Oy Agricolankulma! Käykää tutustumassa aiheeseen: Suomen paras taloyhtiö 2017 finalisti: Agricolankulma